Menu
Your Cart

Καβούρδισμα

Η διαδικασία του ψησίματος του καφέ (καβούρδισμα) είναι από τα από τα πιο καθοριστικά στάδια στην επεξεργασία του καφέ.Είναι εκείνη η διαδικασία που θα προσδώσει την τελική γεύση του. Η μεταμόρφωση ενός κόκκου καφέ από τη συγκομιδή του στο δέντρο μέχρι το φλιτζάνι απαιτεί εξαιρετική γνώση και εμπειρία αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό.Με αυτά σαν εφόδια, είμαστε βέβαιοι ότι η διαδικασία καβουρδίσματος που ακολουθούμε είναι κάθε φορά το ίδιο τέλεια και σταθερή ανά κόκκο καφέ.