ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Τρόποι αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για αγορές αξίας άνω των 49€ και έως 2kg, τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν.

Για κάθε επιπλέον kg το κόστος είναι 1€ / kg.

Σε δυσπρόσιτες περιοχές η μεταφορά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 100€ και έως 2kg.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “Speedex Courier”. Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας μας, στην Ελλάδα, έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση.


ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.sorovos.gr αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα προϊόντα μας με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 13:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Παραδόσεις το Σάββατο γίνονται με επιπλέον επιβάρυνση του πελάτη.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.