ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Τεχνική υποστήριξη

Δίπλα σας σε κάθε βήμα

Tο τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης της εταιρίας μας αποτελείται από εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις υψηλές απαιτήσεις σας και βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Επισκεπτόμαστε συνεχώς το χώρο σας για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την καλή λειτουργία των μηχανών.

Η προσωπική και άμεση επαφή με εσάς, τους πελάτες και συνεργάτες μας είναι σημαντική για εμάς. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας μπορούν να εγγυηθούν την επίλυση κάθε προβλήματος. Οι πωλητές και οι τεχνικοί μας είναι πάντα εκεί για σας είτε για να σας δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή χρήση των μηχανών, είτε για την επισκευή και την συντήρηση τους.

Έλεγχος ποιότητας

Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την εταιρία μας. Με τις συχνές προγραμματισμένες επισκέψεις στους πελάτες μας ελέγχουμε, παραμετροποιούμε και ρυθμίζουμε κάθε διαδικασία παραγωγής του καφέ έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κάθε προϊόν θα έχει την τέλεια γεύση και υφή. Διαθέτουμε όλα τα εργαλεία που μπορούν να εγγυηθούν την μέγιστη ποιότητα αλλά η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας είναι αυτά που σφραγίζουν την τελειότητα.