ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Χονδρική / Private label

Δικιά σας συσκευασία, δικό σας brand!

Μαζί επιλέγουμε το μοντέλο συνεργασίας που σας ταιριάζει. Μπορούμε να φτιάξουμε την ιδανική ποικιλία καφέ για εσάς, με συσκευασία με το δικό σας λογότυπο ή brand.

Η άριστη τεχνογνωσία, ο μηχανολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και τα υψηλά στάνταρ στις ποιοτικές αναλύσεις μας καθιστούν ικανούς να παρέχουμε καφέ ιδιωτικής ετικέτας (Private Label) για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Μπορούμε να αναλύσουμε μαζί σας κάθε στάδιο και να παράγουμε το τελικό προϊόν που θα απεικονίζει την ταυτότητα της επιχείρησης σας.

Οι μπαρίστα μας αναλαμβάνουν να εκπαιδεύσουν πλήρως το προσωπικό σας ώστε να δίνουν σημασία σε κάθε λεπτομέρεια και να αποφεύγουν τις «παγίδες» του επαγγέλματος! Παρέχουμε τεχνική κάλυψη για τον εξοπλισμό σας, 365 μέρες το χρόνο.

Αν θέλετε το όνομα της επιχείρησης σας να είναι συνώνυμο της ποιότητας τότε είμαστε οι πιο κατάλληλοι για να συζητήσουμε τους τρόπους που θα γίνει αυτό εφικτό.Η διαδικασία

Κλείνουμε ραντεβού στο χώρο σας, δοκιμάζουμε το καφέ σας και παίρνουμε πληροφορίες για τα γευστικά χαρακτηριστικά που θα θέλατε για το δικό σας blend. Μετά συζητάμε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για την καλύτερη και ομαλότερη συνεργασία μας.
Ακολουθεί δεύτερο ραντεβού στο χώρο μας οπού σας δειγματίζουμε 2-3 διαφορετικά χαρμάνια που έχουμε καβουρδίσει για εσάς.
Αφού ολοκληρώσουμε το δειγματισμό και καταλήξουμε στο μοντέλο συνεργασίας που ταιριάζει καλύτερα ολοκληρώνουμε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της συνεργασίας.
Ξεκινάμε μια δυνατή και καρποφόρα συνεργασία!